03.11.16

Засідання РМО вчителів хімії, біології, географії


   25 жовтня 2016 року відбувся семінар для вчителів хімії та біології на тему: «Сучасний урок в контексті вимог нового Державного стандарту». В рамках якого керівник РМО Єфіменко В.В. висвітлила питання щодо розвитку предметно-методичних та професійних компетентностей педагогів, як засіб підвищення предметних та ключових компетентностей учнів. Судак І.Ф. провела тренінг з навчання біології з використанням дистанційних технологій – курс «Школа сучасних знань». 

    Вчителів географії зібрало засідання РМО 26.10.2016 року з теми: «Сучасні вимоги до викладання географії та підвищення ефективності навчального процесу». На семінарі Солоха А.В. провів практичне заняття по роботі з топографічною картою. Опрацьовані питання комплексного підходу до формування професійної компетентності педагогів, Ігрові форми як дієвий засіб активізації пізнавальної активності учнів на уроках географії. Міжнародна гра «Геліантус» як одна із форм позакласної та позашкільної роботи по формуванню національного та патріотичного почуттів учнів, тощо.
     Вчителями природничого циклу розглянуто питання щодо участі педагогів у фахових конкурсах. В ході засідань за круглим столом учителі ділилися досвідом роботи щодо підготовки школярів району до участі у ІІ, ІІІ, та ІУ етапах Всеукраїнської олімпіади та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2016-2017 н.р. Також, педагоги виконували практичні завдання в мережі Інтернет з Google-сервісами, та на порталі ЗапоВікі, де педагоги навчилися створювати власні електронні скриньки, візитки і використовувати їх у своїй роботі.



Немає коментарів:

Дописати коментар