21.02.20

Волейболісти на арені!

З метою розвитку волейболу в Чернігівській об’єднаній територіальній громаді, підвищення значимості фізичної культури і спорту, як важливої складової у формуванні здорового способу життя, відповідно до календарного плану спортивно-масових заходів, 23, 30 січня та 20 лютого на базі дитячо-юнацької спортивної школи та філії Стульневський навчально-виховний комплекс відбулися змагання з волейболу серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та І-ІІ ступенів у рамках 75-ї Спарта­кіади.

Тринадцять команд, які брали участь у спортивних баталіях показали гідну майстерність та бажання перемогти. Змагання пройшли у дуже цікавій та напруженій боротьбі. У спортивному протистоянні з-поміж юнаків перемогу виборола команда Богданівського опорного закладу загальної середньої освіти; другим призером стала команда учнів опорного навчально-виховного закладу Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів; третє призове місце завоювала команда учнів Просторівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Ігри видалися захопливими та видовищними. Дівчатка вправно демонстрували свою майстерність та не бажали поступатися у жодному розіграші. Серед представниць прекрасної статі перемогу здобула команда Верхньотокмацького опорного закладу загальної середньої освіти; на другому місці - Просторівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, третю сходинку пошани здобула команда опорного навчально-виховного закладу Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

Серед закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів призові місця розподілилися наступним чином: Хмельницький НВК – І місце; філія Стульневський НВК - ІІ місце, філія Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ІІІ місце.

Змагання проводила суддівська колегія вчителів фізичної культури. За підсумками яких, команди-переможці були нагороджені грамотами і перехідними кубками та отримали шанс довести свою першість на зональному етапі обласних змагань, що відбудуться у квітні. Командам-призерам змагань вручено грамоти відповідних ступенів відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради.





Немає коментарів:

Дописати коментар