02.04.17

Реєстрація на дистанційний тренінг "Впровадження квест-технології в освітній процес"

    Кафедра інформатики та інформаційних технологій в освіті повідомляє, що згідно наказу ДОН ЗОДА № 0864 від 29.11.2016 «Про підвищення кваліфікації педагогічних та керівних кадрів освіти Запорізької області у 2017 році з 01.05 по 01.09 відбудеться дистанційний тренінг «Впровадження квест-технологій в освітній процес».
  До участі запрошують всі бажаючи педагогічні працівники Запорізької області будь-яких спеціальностей та категорій, які мають навички роботи з ІКТ на достатньому та високому рівнях.
   Тренінг складається з 7 модулів: Знайомство з технологією квестів; Платформи для реалізації квестів; Сучасні Інтернет-сервіси; Створюємо освітній веб-квест; Аналіз квестів. Критерії оцінювання; Безпечне використання ІКТ.Авторське право; Захист створених квестів. Заліковою роботою кожного з модулів є виконання практичних завдань. Завершується курс створенням власного освітнього квесту.
    У разі успішного завершення тренінгу учасникам будуть видані сертифікати. Для отримання сертифікату необхідно: брати участь в обговореннях; пройти всі модулі, виконуючи необхідні практичні завдання;представити розробку власного квесту.
    Детальніше за посиланням: http://zw.ciit.zp.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар