27.02.19

Педагогічна майстерня

      Нещодавно, 20 лютого 2019 р., на базі Верхньотокмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася педагогічна майстерня для вчителів хімії на тему: "Розвиток пізнавального інтересу учнів на уроках хімії".
    На початку зустрічі учасників привітав директор школи Солоха Анатолій Володимирович, коротко розповів про основні напрямки роботи навчального закладу, ознайомив вчителів з надбаннями учнів та своїх колег.  
    Манич Наталія Василівна поділилася власним досвідом роботи шляхом проведення відкритих уроків, а саме: у 7 класі на тему: "Складання рівнянь хімічних реакцій" та у 9 класі на тему: "Гомологія. Гомологи метану, їхні молекулярні та структурні формули й назви", презентувала творчий звіт. Методична скарбничка кожного вчителя значно поповнилася в цей день, за що приносимо вдячність Наталії Василівні.  Насамкінець учасники підвели підсумки засідання, зупинившись на актуальних питаннях викладання хімії. Педагоги отримали задоволення та нові враження від зустрічі.
     Учасники семінару висловили подяку вчителю та адміністрації навчального закладу за гостинність та високий рівень проведення семінару.






Немає коментарів:

Дописати коментар