19.03.19

Спортивні змагання школярів з волейболу


          З метою залучення учнів до занять спортом, прищеплення навичок здорового способу життя, організації змістовного дозвілля, патріотичного виховання, подальшого розвитку й популяризації волейболу серед юнацтва, протягом січня-березня відбулися районні змагання з волейболу серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ та І-ІІ ступенів. 
    24 січня, 13 та 14 березня у спортивному залі опорного навчально-виховного закладу Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та Чернігівській дитячо-юнацькій спортивній школі завзято змагалися юнаки та дівчата. Усі учасники згідно жеребкування були розподілені на дві групи. Незважаючи на дуже дружню атмосферу в залі, спортивний дух відчувався в кожному русі. Всі команди були сильні та завзяті, а кожна гра - цікавою та захоплюючою. Команди запекло змагалися за титул найкращої, воно й не дивно, адже кубок за І місце та путівка на обласні змагання до м. Бердянськ стали сильною мотивацією. 
     Кожна гра проходила на одному диханні. До кінця змагань зберігалася інтрига, особливо напружено проходили фінальні матчі, у яких на базі ДЮСШ зустрічалися в протистоянні найсильніші шкільні команди волейболістів. Однак хвилювання та страх не завадили вже теперішнім чемпіонам, а саме: команді Богданівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (юнаки); команді Верхньотокмацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (дівчата); збірній команді Довгинського навчально-виховного комплексу одержати беззаперечну перемогу та забрати кубок до своєї школи. Кожен гравец додав чимало зусиль для такого результату та довів першість своєї команди та школи, а також отримав статус цьогорічних чемпіонів. Незабутні емоції та переживання відчували наші переможці в ці хвилини власного тріумфу. Також довести свою майстерність у грі з волейболу вдалося команді юнаків Просторівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів яка посіла ІІ – місце та Новополтавській ЗОШ І-ІІІ ступенів за почесне ІІІ – місце. Варто зазначити представниць «слабкої» статі, які також досягли високих спортивних результатів: ІІ - місце команда Богданівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; ІІІ - місце команда Просторівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Серед закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів призові місця розподілились таким чином: збірна команда Хмельницького навчально-виховного комплексу посіла ІІ місце, філія Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів виборола почесне ІІІ місце. 
     Районні змагання принесли учасникам позитивні враження та неповторні емоції. Вітаємо переможців, призерів та всіх учасників змагань, бажаємо їм у подальшому легких стартів і вдалих виступів, а командам, які посіли перші місця, зичимо продуктивних тренувань, сильного командного духу, успіхів для гідного представлення нашого району на обласних змаганнях. 
    Переможці та призери чемпіонату району з волейболу серед школярів нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради та кубком за І місце.



Немає коментарів:

Дописати коментар