03.04.18

Чернігівці на спартакіаді серед працівників освіти


      Незважаючи на примхи весняної погоди 30 березня 2018 року відбулася спартакіада серед працівників освіти на базі СШ № 16 м. Бердянська. Метою цих змагань було впровадження у повсякденне життя фізичної культури, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи.
      Традиційно спартакіада включала змагання з 4 видів спорту: футзал, настільний теніс, легка атлетика та шахи.
     Треба відзначити наполегливість найстаршого учасника змагань Носирьова В.М., ветерана освіти, який виборов ІІ місце в напруженій та цікавій боротьбі з шахів, поступившись перемогою представниці прекрасної статі з м. Бердянська. Легкоатлети не дивлячись на несприятливі погодні умови змагалися на спортивному майданчику на дистанціях 500 м – Момот Г.С., методист методичного кабінету, та 1000 м – Рябченко І.С., вчитель Верхньотокмацької ЗОШ І-ІІІ ст., і зайняли ІІ командне місце. Дуже напруженою видалися змагання з настільного тенісу у яких Кузьміна Н.П., вчитель Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Курусь В.Є., вчитель Обіточненської ЗОШ в командному заліку посіли ІV місце. Жорстка чоловіча боротьба почалася у турнірі футзалістів. Команда у складі працівників освіти: Опари Д.О. (Владівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Перетятька В.А. (Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Костенка В.О. (Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Рижкова С.В. (Просторівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Бондаренка А.Ю. (Верхньотокмацька ЗОШ І-ІІІ ст.) продемонструвала наполегливість та витривалість. Мужність та хоробрість проявив воротар футзальної команди А.Ю. Бондаренко, який у другій грі, рятуючи ворота від голу, отримав травму. Та третю гру врятував Фурса В.О., вчитель Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст., здійснивши заміну на воротах. Попри всі негаразди футболісти зайняли 4 місце. 
      Незважаючи на велику конкуренцію команда Чернігівського району посіла почесне ІІІ місце в загальному заліку та була нагороджена кубком та спільними грамотами комітету Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України і Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА. 
     Спортсмени показали бійцівський характер та чудову спортивну майстерність. «Особистий приклад участі вчителів у змаганнях сприяє мотивації учнівської молоді до занять спортом, формуванню потреби у здоровому способі життя», – зазначили учасники. Хочеться відмітити та подякувати за роботу спортивній команді, яка позитивним настроєм тримала курс на перемогу. Зичимо Вам міцного здоров’я, гарного настрою та вдалих злетів. Так тримати!



















Немає коментарів:

Дописати коментар