20.04.18

Дитячі спортивні ігри «Старти надій» на стадіоні смт Чернігівка


Після багатьох місяців задухи в спортивних залах, діти нарешті отримали ковток свіжого спортивного повітря.

    17 квітня 2018 року урочисто пройшли районні дитячі спортивні ігри «Старти надій». Юні спортсмени з десяти навчальних закладів, учні 5-7 класів, зустрілися на центральному стадіоні смт Чернігівка щоб продемонструвати свою майстерність. 
     Цього разу відбулися змагання серед дівчат та юнаків з таких видів: піднімання тулуба в сід з положення лежачи на спині за 30 секунд, біг 60 метрів, метання м'яча на дальність та естафета 8 х 50 м. Майже чотири години в атмосфері напруженої та справедливої боротьби змагалися найспритніші, найвитриваліші та найвлучніші юні спортсмени, за яких вболівали їхні наставники – вчителі фізичного виховання, друзі. Та час, проведений на стадіоні, пролетів непомітно, кожен учасник отримав в подарунок яскраві емоції та цікаве спілкування. Перемога, звичайно, не забарилася, у командному заліку дитячої спортивної гри перемогли учні Хмельницького НВК та ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ст. На другу сходинку пошани потрапили юні спортсмени Обіточненської та Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. «Бронзу» здобули Новоказанкуватський НВК та Новополтавська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Команди і спортсмени-переможці були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської селищної ради.
    Щира подяка шановному журі (Скидан М.М. – голова суддівської колегії, Кальченко В.В., Пода М.П., Костенко В.О., Курусь В.Є., Рябченко І.С., Савченко А.Є., Перетятько В.А., Пащук С.В.) за продуктивну співпрацю, спортсменам – за активність, чудову атмосферу, справжню дружбу. Традиційно за здоров’ям наших спортсменів слідкує незмінний медичний працівник ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ст. Лотарьова Т.П. Та на щастя допомога нікому з учасників не знадобилася, а це означає, що основні завдання ігор – формування здорового способу життя серед учнів, виховання патріотизму, покращення спортивної та фізкультурно-оздоровчої роботи в навчальних закладах, виявлення найкращої команди – виконано. 
  До речі, команді ОНВЗ Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ступенів випала честь представляти Чернігівський район на обласних змаганнях Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти «Старти надій», що відбудуться 17 травня 2018 року у м. Запоріжжя на базі стадіону «Спартак» Класичного приватного університету. 
Бажаємо їм успіху!

Немає коментарів:

Дописати коментар